TV

I ditt ansikte, NU!

Just Dance

Igår var jag med Jimmy och shoppade loss i SKHLM. Han hittade en Pike och ett par nya svarta lacoste skor. Jag köpte linnen, en kofta, benvärmare och örhängen. Alla plagg för att bredda min basgarderob inför hösten.
Efter middagen åkte jag till Thessan med marri och malin, krogrunda var målet. Vi började på en drinkbjudning på K15.. helt tomt på stället men en god skumpa. Vidare till Blue Moon Bar, bara massor av gamla människor som stod still med någon flaschig drink.. Vafan, jag vill ju dansa! Ringer JImmy.. SixSense is the shit, så vidare dit.. Där var det jätte mycket folk, både trevliga och mindra trevliga för att inte hänga ut folk här. Efter alldeles för många shots minns jag inte hemresan, jo jag åkte taxi, men sov hela vägen. In ramlandes hem kl 4, och kl 7 kommer mamma och väcker mig. Matchstart om en timme!

Resultatet blev 2 vinster och en riktigt trasig Michelle.



Saknar dig också!

Sen sist



Dagens låt: Watch out

Ordet är stolt, stolt över dig



Lika som bär.. eller?


Lördag - skogsterapi och Bimpen

Terapi på hög nivå i skogen.
Igår tvingades jag ut på en vandring i skogen, vi skulle plocka svamp. Suck tänkte ja men vad gör man inte för familjen. Väl ute i skogen insåg jag hur skönt de faktiskt var. Och hur glad man faktiskt blir när man ser en gul liten svamp sticka upp ur mossan. Men efter att gått in i flertal spindelnät och snubblat över nån stenjävel börjar humöret svikta, var fan e svamphelvetet? Då hör jag mamma ropa, jag tar mig sakta men säkert fram till henne och pappa som har tagit fram kaffe och bulle. Så plötsligt satt man där i skogen på en mossig sten med en kopp kaffe i handen och njöt, igen. Terapi var ordet. Och jag fick ihop en helkorg med fina kantareller.

Igår var det jag och Bimpen, hela kvällen, i full fart mot alla andra.
Bimpen kom hit och vi började shotta på en gång, bara han och jag som druckit ur min 1 liters turkisk peppar, och den är typ slut. Vi satt här tills vi knappt kunde prata sen började vi traska ner mot vad vi triodde skulle vara tåget. Men när vi kom fram såg tåget väldigt konstigt ut. Utanför stod de massor av folk, de var två vakter utanför och där inne var det en bar, ett djbås och ett dansgolv... väldigt likt TB's... hmm hur hamnade vi där?

Hårfärger

SvartSvart underhårBlonda slingorBrunt

Och just nu är röda slingor..

Damn vad illa mitt hår måste må?

blogga

Slagsmål om datorn
Brist på tid
Internetstrul

Jobbat
Träna
Sofie
Sova

You almost had me

kommer sakna dig



Michelle kommer att sakna sommaren nu när höstjackan sakta men säkert glider fram ur garderoben.
Försov mig idag igen.. måste springa till bussen nu!
Hörs efter jobbet!

Dagens låt: Antonia valde PussyCatDolls - When I grow up

frusen

En frusen jag vid datorn sitter, och är lite halvt bitter! mohaha jag rimmar! :)

Mötet igår gick strålande, vi ska börja med tjejerna nästa måndag. Har faktiskt saknat dom. Så fro m nästa vecka kommer jag bara vara ledig på onsdagar efter jobbet. Nu känns det ju bara kul, men igår kväll sa en vän till mig. - Du kommer bränna ut dig själv. Jag blev lite stirrig, shit tänk om jag gör det.. lessnar på allt. Men man kan väl inte göra det på något man älskar att göra? Eller är jag bara naiv? Säger som alltid, Bära eller brista!

Jag måste bara, utan att nämna några namn. Varje gång jag ser dig vill jag bara ta tag i dig och skrika.. Han är med en annan.

Best night yet




Vanlig feber?

Fan nu sitter man här igen med en ångest som heter duga! Måndag igen och en hel lååång vecka tills man väl är ledig igen.. Suck.

Nåväl, igår va en riktigt bra dag. Jag Sofie och Bimpen drog redan vid 12 iväg till "SKHLM", Skärholmen. Vi åt kanon god lunch och hann hitta massor av fynd i de nya butikerna. Synd bara att det alltid ska vara så himmla mycket folk.. Efter det brummade vi vidare för att göra några ärenden inför kvällen i tumba. Vi träffade bl a Carro B till Kassa 3, Order David och trasbrallan Liet heh. 15.00 satt vi bänkade i Idrottshuset där Herrarna tog emot Guif. Spännande match som Tumba vinner med en boll.
Jag och Bimpen åt romantisk middag för två hemma hos mig, smaklös bulgur och miniköttbullar :) När kvällen började närma sig drog vi oss till slumen, Salem, to da bimpy house. Jag Jennie Grahn Robba och bimpen hade mini förfest innan vi drog till det berömda TBs. Mycket folk, grym musik, för mycke dricka och kära återseenden.

Nu ska jag iväg på möte med Solan och Saga 17.00 sen ska jag bege mig till hemlig ort ;)
Vi ses imorgon med foton från helgen.

Dagens låt: R.io - Shine on me


Derbyfeber

Tjohoo.
När jag vaknade i morse insåg jag att jag faktiskt hade lyckats göra det jag velat göra hela veckan, sova bort hela fredagen :) Jag gick och la mig vid 22 igår och vaknade för ca 40 min sen, helt utvilad och laddad för dagens aktiviteter!
Fan vad jag ser fram emot den 21 och 24 september. Den 21 september inleds Handbolls Elitserien i ett stekhett derby mellan Tumba och Bajen i Erikdalshallen. Har du inte biljett? Skaffa en snabbt! Och den 24 september är det derbyt med stort D. Djurgården tar emot Aik på råsunda, återigen ska en match avgöra slaget om Stockholm. Vi ses i vasaparken innan matchstart för en gemensam marsch mot packet! Taggad är bara förnamnet!





















You dont know it yet, but soon you will


fotboll,regn och deo

Hallå!
Jag jobbade över idag, vi har super mycket på jobbet, så jag kom precis hem :(
Jag åkte från jobbet 16.22 och kom hem 17.35.. snacka om att jag satt fast i köerna.. Helt stillastående från Alvik till essingeleden. Och dessutom i regnet :( Men då glädjs man ju snabbt av att det är fotboll ikväll. Sverige tar emot Ungern på Råsunda. En match jag iof tror kommer bli helt värdelös och en förlust för Sverige, men vadå? det är sjukt kul med fotboll!
När jag kom hem, trött på alla bilköer, kissnödig och blöt efter att ha gått från bilen till hemdörren blev jag super glad när jag såg Unileverpåsen. Min kära mor hade införskaffat tre av mina absoluta favorit produkter inom finkem. Doves gofresh deo och flytande tvål samt Dove proage krämerna! Suuuper lycklig!
Nä, det var kort om idag.. måste skynda på nu. Ska hem till en arbetskamrat i Blackeberg(??!!) och glo på fotbollen.
Vi ses!

Låt: Bed of roses

Suffen in my mind

tankar

När du dansade med mig,
När du kramade om mig
När du tittade på mig
När du log mot mig

vilken undebar känsla jag fick..
Du är underbar

Jag vet att många är med dig i tankarna idag.
 Henke, vi tänder ett ljus för dig
.

Silvermedalj

Så var Stockholm cup avslutad!

Efter en efterlängtad sovmorgon samlades vi nere vid försäkringskassan vid halv ett.
Packade in tjejerna (idag med några extra tillskott) i bilarna och styrde iväg mot Järla sporthall!

I a-kvarten stod Lidingö SK 2 för motståndet. Ett lag som vi inte visste så mycket om innan matchen. De spelade väldigt mycket på att trycka sig igenom våra tjejer, men genom ett bra försvar och bra målvaktsspel så kom de inte närmare än att de fick in två mål. Slutresultat 6-2 till Tumba och semin stod näst på tur.

Eftersom Skuru IK 1 vann sin grupp gick de vidare direkt till semi-final. Dagen innnan hade vi spelat en jämn match med deras andra lag, Skuru IK 2, så vi antog att även denna matchen skulle bli jämn.
Matchen var väldigt jämn, Skuru IK 1 tog ledningen med 2-0 nästan direkt och det såg för en kort stund ut som om vi höll på att ge upp. Men nytändning i halvlek och en hejarklack som var enorm lyckades vi vända matchen och vinna med 6-3.

Efter matchen var det ett långt uppehåll fram till finalen så vi bestämde oss för att åka en sväng förbi Mcdonalds och käka innan vi fortsatte färden mot Nacka bollhall där finalen skulle spelas.

Väl på plats i Nacka bollhall fick vi reda på att alla lag utom ett från Tumba skulle spela final!

Finalen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Motståndet stod Handens SK för, ett lag som vi mött fler än en gång förut och det har alltid vart "må bäste lag vinna".
Idag var det inte vår dag helt enkelt. Matchen såg först väldigt jämn ut (1-1 i halvtid, "rena fotbollsresultatet" som speakern uttryckte det) men sen la Handens SK in en extra växel och kunde glida ifrån och vinna enkelt. Slutresultat 2-6.
Tyvärr lyckas vi inte framåt, om vi hade samma glöd i anfallet som vi har i försvaret så skulle det kunna trilla in en och en annan boll till. Men det är inte alltid lätt när fler än hälften av motståndarna är minst ett huvud längre än oss.

Kopierat från Laget.se/TUMBAf96

Gruppspel

Idag inledde vi vår säsong med en turnering, Sthlm cup.
Efter att ha dammat av spelskorna så var det bara dax att få igång fötterna igen. Vårt första motstånd blev Skå IK, ett lag vi vanligtvis spelar hyffast jämt mot. Efter att första halvleken gått såg det ut som att vi skulle vinna, stort. Men ett tappert och starkt Skå kvitterande snabbt, men tack och lov inte tillräckligt snabbt. Vinst Tumba 7-6.
I den andra matchen mötte vi Skuru IK 2. Eftersom det bara var ca. 45 min mellan matcherna så såg tjejerna lite småtrötta ut. Men de stod upp bra och resultatet blev så jämnt som det kunde bli, 7-7.
Den sista matchen för dagen spelades mot Gustavsberg IF 1. Kvicka fötter från vårt håll gjorde att vi kunde springa förbi Gustavsbergs IF 1 höga 3-2-1 försvar. Vinst 12-6.

Detta ledde till att vi vann gruppen och är klara för a-kvartsfinal!

Tjejerna är tillbax, kanske starkare än någonsin?

Vi ses på stan. . .

 SKÅL FÖR HELGEN!

Du

Jag är i ett glädjerus!


Sthlm cup

Äntligen helg, igen. Det känns som att veckorna bara består av måndagar och fredagar! Veckorna går så sjukt snabbt nu.. Snart är man 40 och kan börja planera sin begravning. Nåväl, 20 år kvar tills dess, bara halvvägs.

I helgen ska vi spela Sthlm Cup. Våra gruppspelsmatcher spelas i Nacka, Fisksäter. Jag har inte sett tjejerna spela sen långt innan sommaren. Det ska blir så jävla kul, har längtat massor! Dock hamnade vi i en rätt så tuff grupp och halva laget ligger i influensa, tuff start på en grym säsong :) tänk alltid positivt hah

Har ni vägarna förbi eller inte har något bättre för er, så kom och titta. Jag garanterar er ett intressant spel :P

På bilden är det min syster in action. Och självklart blir det här dagens bild.
Dagens låt: Från liten till eliten - Brobergband












Önska dig aldrig för mycket

Se och njut !





















En serie för mycket?

Wohoo, första arbetsdagen på den här veckan avklarad. Bara 4 dagar kvar till helgen, så full fart framåt!
Idag eller ja ikväll börjar de sända de nya avsnitten av One tree hill och Gossip girl i USA. Så du kan ju gissa vad jag gör imorgon :) Och på tal om serier, är det någon som kommer ihåg "En fyra för tre"? Lennart och Maggan hyr ut övervåningen i sitt hus till två unga tjejer. Lennart som äger vandrande pinnar! En kväll har tjejerna fest, på morgonen hittar dom hemlösa Tobbe som senare blir inneboende. Den kända frasen från serien " Im the king! What king? Fuckking! ".. Ja, om någon själ där ute nu minns den, så köpte jag den boxen igår! Jag är vrållycklig! Har ni inte sett serien? Se den! Den är bäst!



Dagens tips: Självklart, "En fyra för tre"
Dagens låt: Just stand up