Konsert

På lördag ska vi fira vår kära vän Joakim som fyller år sen ska vi gå på konsert  som jag nämnde tidigare.
Vi ska se Five Finger Death Punch, haha japp dee ni! Hårt och högt med andra ord. Någon annan som ska gå? :P

As wicked as you are, 
You're beautiful to me.






High and low

Idag ska jag hissa arbetsintervjuer.
Man bedöms av en vilt främmande människa, han/hon bedömmer dig på första intrycket, din CV och din personlighet. Och om inte dom tre sakerna skulle räcka så ställer han/hon även väldigt kluriga och ingående frågor. Man sätts på prov, för allt man någonsin har gjort och vem man är. Och det leder till att man eller jag i detta fall höjer mig själv. Jag får en powerboost. Älskar det. Man kliver ur rummet med självförtroende så det heter duga.

Och dissen idag går till att leva utan diskmaskin.
Finns två ord, booooooring och haaaaataaa!!! :)



Ingenting är som det var förut, allt är mycket bättre nu

NoO

Okej, onsdagmorgon. Halva veckan har passerat, nu är det bara nedför till helgen :)

Igår morse skulle jag till stan, min första butik. Jag kommer in vid fridhemsplan och möts av en stackare som är ute och övningskör. privat. Den här stackars tjejen satt I ratten och var alldeles likblek. Det är allmänt kaos, som det alltid är såhär tidigt i stan. Fotgängarna kliver rätt ut i gatan vare sig de får eller inte... Taxi bilarna kör efter deras egna regler. Och mitt uppe i allt detta kaos tycker hennes pappa att hon ska övningsköra. Lilla vän...

Sen vill jag berätta att vi ska på konsert på lördag.
Återkommer med mer info ser jag.. Klockan bara springer iväg!


I got the tickets





























In your face!!


Jag har nått som inte du har.........

LÖRDAG- SÖNDAAG

Igår vann vi vår femte raka match. Denna gången var det mot Sannadal. Tjejerna spelade suverän handboll, resultatet blev 20-9. A k a walk in the park :P
Efter matchen blev vi bjudna på middag hos familjen Larsson. På bordet serverades lax och potatis med diverse goda såser. Även min favvo flicka närvarade vid middagen :)

Vi avslutade kvällen med att fira de två skorpionerna som precis fyllt år, At the Seipls. Där bjöds det på alla möjliga alkoholhaltiga drycker och snacks ! Magnus fick äntligen någon att dela sitt rödvin med.

Och idag grattar vi våra pappor på farsdag! Så grattis Hasse och Royne!

 

 


Borta braaaaaa!

Jag ska till Rom!!