Åldras du?

När man blir äldre blir allt lite svårare.
Först ändrar du hårfärg ofrivilligt. Men dom där silvriga slingorna kan du leva med, lite modernt med slingor ju. Din kropp börjar lyssna till gravitationen och allt börjar dra sig neråt. Att kunna sitta i skräddarställingen är numera en dröm. Och förr kunde du välja på vad eller vem du ville lyssna på. Idag kämpar du för att läsa läppar. Synen då, glasögon är ju snyggt men utan ser du inte ens knapparna på fjärkontrollen.
Till alla er som börjar känna av detta vill jag bara säga, tekniken kan anpassa sig efter er också.



It ain't over 'til the fat lady sings

We´re going pro



Vi tänkte bli bäst, i biljard.
Har aldrig spelat tidigare. Första gången var kul och andra var roligare.. Har hittat en ny hobby. Sjukt roligt.
Så köp mig ett biljardbord, Tack!



Kaffestund

Tänkte bara skriva en snabbis.
Kom precis hem, dricker mitt kaffe och laddar för att laga middag. Tidig middag idag eftersom vi ska på kalas eller, födelsedagsfirande för lillasyster som fyller 14 år idag. Tiden går fort.
Jobbet gick bra, känner dock av ryggen, förhoppningsvis är det bara att jag är mör för att vara igång igen. Och muskelatur träningen för skadan är VÄRDELÖS! Det suger att sitta och gunga på en pilates boll, suck. Men å andra sidan ska ryggen vara med mig ett tag till, så det är värt varje pinande minut.

Nej nu ska jag laga Pasta Carbonara :)

workaholic



Dont dress for the job you have,
dress for the job you want

förlåt, bara måste



En bild säger mer än tusen ord..


7 veckor




Religionsfrihet

Igår satt jag med Antonia och pluggade religion. Hon har prov på torsdag. Provet är uppbyggt på 7 frågor och sedan 2 tänka/förklarar frågor. Vi satt någon timme eller två till vi kommer till sista frågan, tänkarfrågan. Frågan lyder enligt följande;
Varför är inte människan lika intresserad av religon och religösa frågor idag som för 100år sedan?

Nåväl, vi konstaterade att det antagligen beror på att människan idag vill ha riktiga svar. Människan tror hellre på vetenskapen, där allt går att bevisa. Skit samma, det var inte riktigt det jag ville skirvia om. När jag sitter och letar i boken efter svar så kommer det upp en stor bild på Manson, under bilden står det, Marilyn Manson är ett modernt exempel på en människa som tror. Han uttrycker sitt vrede och sin tro till helvete i ord. Religionsfrihet är männsikans rättighet. WHAT!
Dom kunde inte tagit en bild på typ Carola och säga att hon tror på gud? Ungarnas kommentarer "vem är freaket utan organ på bilden?" Haha

 

 


ainotnA



På torsdag fyller denna vackra flicka år!



Tiden går fort när man har roligt

sluta aldrig att le

 

neverendingstory


Äntligen

Imorgon ska jag tillbax till jobbet. Efter två och en halv vecka som sjukskriven. Jag har verkligen längtat till att få börja jobba igen. Det är en sak att vara hemma när man är ledig när man kan göra roliga saker. Men att ligga hemma okapabel till att röra sig är inte lika roligt.
Nåväl, skönt att få börja igen.

Det är nu mindre än 7 veckor kvar till thailand!!!
Vad vi längtar. Hoppas att konfliken med rödskjortorna hinner lösas innan. verkar så... Håller tummarna!



He is hAndsome