Starshine



Every time I feel down,
you make me shine lika a star again.

 

 


Its ON, its ON

Igår var jag och Malin på bio och såg Luftslottet som sprängdes. Jag måste säga att jag gillar trilogin. Jag gillar verkligen Noomi Rapace. Hon är en grym skådespelerska och speciellt i rollen som Lisbeth Selander.


Sen till det viktigaste;
Resan är BOKAD! Vi ska till Thailand i början av juni i sommar!! Det känns helt overkligt. Men en sak är säker, jag är så glad att jag tror jag spricker!

Jag ÄR djurvän




Im so lucky

I julklapp fick jag dessa raringar. Mina nya bästa vänner. Dem på fötterna, en kopp te i handen, en filt och en bra film. Allt som behövs för att mysa i denna vinterkylan.

 

För sex dagar sedan kom vi hem från Rom, Italien. Imorgon bokar vi nästa resa, till Thailand. Jag är såå glad! Allt är checkat med flygbolag,datum öar etc :) So the trip is ooon!


 


Happy new year!



Jag hade den bästa nyårsafton jag någonsin haft.
Italien, trerättersmiddag, champange och världens snyggaste kille.
Dom säger att året blr som man firar tolvslaget... Blir mitt så, då kommer jag vara mer än nöjd.



Botkyrkaspelen finaldag


Efter strålande spel i gruppmatcherna var det dags för semifinal mot Mariefred!

När vi mötte Mariefred i gruppspelet vann vi tämligen enkelt, men man vet aldrig när det gäller slutspel, då kan allting hända!
Matchen inleddes i full fart från vårt håll precis som senast. Tjejerna ångade på och Mariefred fick inte en chans att komma in i matchen. De få mål som vi släpper in i denna match är när vi slappnar av och inte håller händerna ovanför huvudet! Men en bra uppvärmning inför finalen! Slutresultat 21-6.

Tumba F97 gav Skogås en rejäl match i den andra semifinalen. Det var jämnt väldigt länge men Skogås var tyvärr numret för stora, Skogås-vinst 15-11.

Facit mot Skogås för vår del denna säsong har vart en förlust, en oavgjord match och en vinst här i Botkyrkaspelen, så vi visste att detta skulle kunna gå åt vilket håll som helst.
Tjejerna såg urtaggade ut på uppvärmningen och bra koncentration!
Skogås tog tag i matchen och ledde som mest med två bollar, men vi fortsatte med vårt spel och stressade inte upp oss utan malde på. Detta resulterade i att vi sakta kom ikapp och sedan förbi! 8-5 i halvlek. Som vi vet så är tre bollar ingenting när det gäller handboll så det fanns inget utrymme för att slappna av.
Tjejerna fortsatte med samma spel som i första halvlek, vilket gav utdelning. Skogås knaprade in lite men lyckades aldrig komma ikapp.
Slutresultat 13-11 till TUMBA!
Det var en oerhört välspelad match från båda lagen, mycket kul att se!
Känns skönt att inleda året med sådant strålande spel!
(Tumba flickorn 96 hemsida)

Full fart mot elit!

Gameday

Rom var makalöst! Alla mäktiga fortntida byggnader gör staden till något alldeles extra.
Det var jätte lätt att ta sig runt med metron och sina egna ben. Och det sistnämnda gjorde vi verkligen, vi gick och gick och gick och hm, typ gick. Men i efterhand är jag jätte glad för det, för vi fick verkligen se Rom som stad och inte bara som turistort. Ska fatta mig kort, tummen upp! Rekomenderas!

Idag inleds BotkyrkaSpelen för f96 i idrottshuset kl 14.
Den mest intressanta matchen som du vill se spelas är i hall B, Idrottshuset, ikväll kl 18.40. Vi ses där!



This only made us stronger