Krogen och Pearl Harbor

I fredags gjorde vi snabbt i ordning oss och drog till Trångsund för att föra lite, jag och grabbarna. Ja tyckte vi var ute i riktigt god tid, men som vanligt rann tiden snabbt iväg och utan vidare satt vi helt plötsligt i taxin på väg mot stan. Vi gick på ett för mig okänt ställe, nämligen Metro. Jätte häftigt inrett, det var en stor rund bar i mitten och dansgolvet var inglasat. Efter någon timme gick vi ut och hämtade in Jimmys lillebror. Vilken kille! Alla försökte dränka stackarn i sprit, men han var ändå den som stod stadigast på benen när vi lämnade stället haha. Sen var det ett kärtåterseende när jag fick syn på Mats utanför, det var riktigt kul att se dig igen!

När jag vaknade till liv på lördagen var kl runt 13. Jag satte på tvn och tittade på någon film jag knappt minns vad den handlade om. Duschade, öppnade en godispåse, hämtade vatten och började spela Tv-spel. En riktig mys morgon! När kl var 16 klev jag utanför dörren för första gången på dagen. Vi åkte till benevento och åt "lunch/middag". MUMS!
Sofie kom till mig och vi la oss i soffan och glodde på Pearl Harbor tills tårarna rann :) hah. Älskar den filmen, men med alla reklamer höll den på från 21.15 - 1.00. Jag somnade när kriget började och vaknade när det var slut... haha

Hoppas ni också hade en bra helg!

















Varningstexter

Jag fick mail.

När det nu finns varningstexter på cigarretterna borde det även finnas liknande varningstexter på öl- och ciderflaskorna, exempelvis  följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du  viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har  den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING:  Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING:  Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du  inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING:  Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara  asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholförtäring kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser  bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få  dig att tro att du är osynlig.



















Dagens låt: Eye to Eye - Goofy








Födelsedagen

Brudarna och Bimpen kom hem till mig, vi åt pastasallad och drack champange. Jag fick smink, örhängen, Spa grejor och värdebevis till telefonen. Tack så mycke! :) Efter nån timme gjorde vi oss klara och drog till Reunion Botkyrka på Hågelby. Herregud va mycke folk det va! Två stora scener med diverse liveband. Det var som en blandning av Country och Hydet. Dom du inte kände, kände du igen. Så när du tappade bort någon hittade du snbbt någon ny att vara med.
Blev jätte glad när jag träffade RonnieConnie fiskenRobban och Ecka, Jätte länge sen vi sågs.. Sjukt kul att ses igen!
En rolig detalj på kvällen var hemresan från Hågelby, 9st i en personbil. 2stycken fram och resten bak. Och då ska vi tillägga att 4 av dessa 7 som satt där bak var fullvuxna stora karlar!!
Självklart fotade jag, men självklart ligger bilderna på den andra datorn. Kommer upp med dem ikväll!

Tusen tack till alla er som kom ihåg mig på min födelsedag!


Snabbis

Igår firade släkten mig, fyller 20 år imorgon :)
Jag fick en GPS!!! Så nu hittar jag över allt! Eller jaa nästan ialf. Hur glad som helst!!
Veckan har gått jätte snabbt, jobbat och tränat en hel del. Tjejernas innomhus träningar satte igång och även vårt samarbete med p97. Helt underbara busiga killar. I kväll blir det lugnt, tittar just nu på Transformers med syrran. Måste ju ladda batterierna tills imorgon. För imorgon vid 19 kommer brudarna över så ska vi ätya och umgås. Sen blir det VARNING PÅ STAN :P
Hoppas ni får en kanon helg! Vi hörs lite senare för nu kommer chipsen :)

Romantik

Med tanke på bröllop.
Berättade jag att min pappa överraskade min mamma när vi var i Thailand? Jo, det var nämligen så att vi råkade vara utomlands på deras bröllopsdag. Vi sitter och äter på en jätte fin restaurang på 43e våningen med utsikt över hela Bangkok. Då sträcker pappa fram en ask till mamma och säger "Grattis på bröllopsdagen Älskling!" I asken ligger två nya vigselringar i vitt guld. Och ingraverat 13 juni 2008 Bangkok. Min mamma brast nästan i tårar. Det var så fint gjort, då har han sedan länge planerat och ordnat allt för mammas skull.
Min pappa är ett riktigt charmtroll! Finns det fler som han ?



Tager du ?

Jag är kär i kärleken. Allt runt omkring, innan efter på och under. Men inte i någon person. På något sätt gör det mig jävligt besviken och upprörd. Vad är det för fel på den här killen? Michelles tankar 01.13 Lördag 16 augusti 2008

I Lördags gifte sig min farbror med Helene. Det var andra gången i mitt liv jag var på bröllop. Vad jag reagerade starkt på vid det här tillfället var hur väldigt snabb cermonin var i kyrkan. Bröllopet var väldigt vackert med många starka känslor. Och festen efteråt var helt makalös, underbart roligt med många väldigt udda filurer!







Vi ska sluta träffas såhär nu.




 


OS 2008

Dagens plus och minus från OS.

Michael Phelps är OS mest omtalade och hyllade just nu. Hes the gr8est! 8 OS guld och 7 nya världsrekord!

Susanna Kallur, jag verkligen lider med dig din stackare.



Notera tatueringen på Phelps höftben....





Fullfart mot fitness och helgen!

Still alive :) Andra dagen med GPSn gick oxå suveränt! Men imorgon blir sista dagen med den, tyvärr, jag som har blivit förälskad i den!
Nu är äntligen handbollen igång på riktigt. Tjejerna börjar komma tillbax från semestern och herrarnas trupp blir allt vassare. När jag kom till träningen igår så kom Ellen springande emot mig och gav mig en bamsekram. Jag blev så glad, för en sånn liten sak. Och efter att jag gett tjejerna ett riktigt tungt fyspass kände jag mig lite dålig så jag gick ut och sprang ja me :) Fullfart mot beach 2009!


Överlevde

Idag var första gången jag hade bilen under en hel arbetsdag. Jag hade tre mål på min resa, Huvudsta Orminge och Högdalen. Och jag kan ju säga såhär, utan GPSen som jag fick låna, skulle jag fortfarande vara ute och åka.. Herregud vad värdelös jag är på det här. Jag hamnade mitt inne i stan, mitt inne i helvetes stockholm.. Sveavägen till all ära. Trodde jag skulle dö! Men som ni nu märker, överlevde jag, men det endast tackvare GPSen.

Tack Robba för lånet !

Träning nu, ses ikväll!

trolla dit mig igen..




Vem skulle inte vilja åka tillbax ?

Diss hiss

Måste bara få hissa och dissa innan jag drar på filmkväll hos min vän.

Jag dissar Kartor, kartböcker, hitta.ses vägbeskrivning och ställen jag inte vet var dom finns.
Jag hissar min säng, Tila Tequila, Söndagar och Jonne.

Dagens låt: Kat deluna - Run the Show

För att du också är dubbel





Helgen

Ännu en helg.
Efter en låång och tung vecka på jobbet var jag redo för helgen. Jag började med att gå på Möhippa. Min farbror ska gifta sig nästa helg så då var det vår tur att busa till det för Helene som snart ska bli en i familjen. Det var en lugn och otroligt rolig möhippa. Mycke fniss och härliga återseenden. Senare på kvällen gled jag upp till Lotta och shottade lite, mums. Hos Lotta träffade jag Anna martin och henke, vilket också var ett kärt återseende. Inte setts alls sen min utlandstripp. Efter några öl var det bara på med skorna och traska ner till TBs. Och återigen ett väldigt kärt återseende, David och Pontus. Min älskade bror och min allra bästavän. Jag fick t om en tår i ögat när jag kramade om dom.
Så kvällen blev jätte lyckad.



Helgens låt :Lady Gaga - Just dance


Tillbax

Nu är jag här igen. Back in business and stronger then ever.

Jag har lagt in några bilder från resan i min pixbox för er som är intresserade. Resan var helt underbar, jag har verkligen hunnit vila upp mig. Jag har även hunnit fundera över hur jag vill lösa vissa svårigheter här hemma. Så nu mina vänner har jag börjat jobba heltid, jag har köpt bil och har börjat träna på allvar igen. Vuxenpoäng är bara förnamnet! Sen har jag insett hur underbart det är att vara singel. Inga krav eller måsten, inga tjafs eller missförstånd. Underbara singelliv.
Hah många insikter?

Jag måste gratta Daniel och Jannike som den 31 juli blev  föräldrar till en liten flicka. Grattis!

Dagens låt: Lifestyle
Dagens bild:



Hörs och ses!