Trip-pics



Borta bra men hemma bäst

Back again.
Jag har haft en grymt bra resa med många skratt, gråt och utmaningar!
Ni ska få foton så fort jag får tag i sladden till datorn.

Ett tips till alla som har semester och känner sig lite uttråkade, gör en roadtrip! Its awsome!

"Solen rider"



Syskonkärlek



Det finns inget som kan komma emellan oss.
Du är den underbaraste, jobbigaste, sötaste och bästa systern i världen!
Älskar dig Antonia Madeleine!

Terapi

På min första officiella semesterdag var jag ute i skogen på skogsterapi, vi plockade svamp. Det låter riktigt geekigt att plocka svamp, men när man väl är ute i skogen och ser sin första svamp blir det helt annat. Det känns som en utmaning. En utmaning att hitta flest och störst. Haha. Aja, man mår bra efteråt ialf :)

Just nu håller jag på och donar inför resan imorgon. Har fixat bilen, dammsugit osv..
Tanken är att vi drar vid 5 tiden imorgon, så det blir att komma i säng tidigt idag.. Men men det ska bli super kul att komma iväg.


Håret, igen ...



Brownie again!

Nu har precis finland åkt hem igen. Älskar när dom är här, man gör så mycket saker tillsammans. Saker man inte gör i vanliga fall. Fuuuun.
Ehm, jag slingade håret på min minikusin och min moster och hm, då råkade färgflaskan även hamna i mitt hår. Så från att vara blondin i några veckor är jag tillbax som mitt rätta jag, A Brownie :) Alla blev nöjda, och fina!

Jag gick på semester i fredags, så på tisdag åker jag och Magnus till Göteborg och Jönnköping! Roadtrip in da gay-car, clion. Liseberg och Marri here we come. Kommer bli skit kul!


Att byta glödlampa...




Takida - As you die

3 fotoon





Ne nu ska jag strax åka in till stan.. Äta och glo på kläder kanske? :)



Awsome

Igår drog jag och Karin till Heron City för att äta o gå på bio. Vi bestämde oss för att äta från Thaiholken. In på bordet kom två JÄTTE potioner med Pad Thai. Maten var super god men vi kunde absolut kunnat dela på en tallrik :)
Vi tittade på Baksmällan. För er som inte har sett den säger jag bara, se den.. Det var en riktigt bra "må-bra-film" precis som The Proposal". Gå och se dem båda två. Få ett gott skratt, för tydligen så förlänger det ju livet.

"Ett leende smittar av sig"