Thailand

Om 50 min ska vi vara hos Jimmy för att boka resan. Nu är det så nära så jag nästan kan ta på det!! Åh jag är super ivrig! :D
Skriver efter bokningen igen! Kram kram


So close

Ledigheten, here I come

Hörrni, nu kör vi.
Fullfart mot helgen!





Glömde skriva att jag färgat håret igen, btw. :)

Tanke


Ditt liv
är ett tomt ark, rita något !


Asien nästa

Helgen närmar sig med stormsteg ännu en gång. Ska bli sjukt skönt, har haft en körig vecka på jobbet och även privat tyvärr. Privat har det varit sjukhusbesök, arga föräldrar, möten och bostadsproblem. Jag är helt slut som artist ;)

Imorgon ska vi träffas och boka thailandsresan! Avresa blir i mitten av mars och vi blir borta i två veckor. Längtar redan! Det blir min första resa till thailand utan familjen, så det ska bli grymt kul och spännande. Destinationen är dock inte bestämd än. Så imorgon kväll kan jag börja räkna ner dagarna på riktigt.

Without you..

HBVM


Dalibor Doder

Nu när Handbolls- VM lider mot sitt slut måste jag göra några konstateranden.

Sveriges absolut bästa spelare genom hela VM, Dalibor Doder.

VM 2009s snygging, Oliver Roggisch.

Skräll, Danmark slog ut Tyskland.

Lukas Karlsson skadad, lider fortfarande...

Sverige har tre superduktiga målvakter.










Oliver Roggisch

Tradera

Har köpt nya möbler till mitt rum. Eller rättare sagt, en. En ny byrå i svartbrunt. Super läcker! Sen har jag äntligen tagit mig i kragen och hängt upp min TV på väggen. Köpt nya små lampor och korgar till byrån. Hela rummet blev annorlunda bara pga av EN ny möbel.
Så för att komma till sak då, innan hade jag en silverfärgad tv-bänk och ett skrivbord som jag nu vill bli av med. Då tipsade en vän till mig om tradera. Så jag blev en ny och förvirrad användare på tradera.
Vet ni hur mycket saker folk säljer där? Du kan hitta allt från kläder till Wii konsoler till resor. Dessutom till riktigt bra priser. Jätte kul att sittaoch titta.




Denna TV-bänk är alltså till salu. Om någon är intresserad :)

All eyes on me


GodMorgonVärlden!



We are best, together!

Mat på fat

Idag lyckades jag göra min första pasta Carbonara, och den var dessutom ätbar. (Stolt)
Mina föräldrar har nämligen kommit på att jag bör lära mig mer om matlagning. Så, fro m idag ska jag laga mat åt oss VARJE onsdag. Citerart min mor "Du ska lägga ner hjärta och själ i rätterna".
 Tips och ideer är varmt välkomna!






















Mustery guy


två, en eller ingen ?

När jag funderar på oss känner jag ingenting längre. Tiden som gått och alla känlor som fanns har bara gjort mig förvirrad. En förvirrad jag känner ingenting. När vi ses. Om vi ses. Hur vi ses. Allt spelade roll.. Vad förändrades?
Vad vill du höra mig säga? Att jag saknar och behöver dig? Att det aldrig kommer bli vi? Att du inte existerar inom mig längre? Jag kan säga allt det där, för det beskriver precis vad jag känner.
Du lämnade ett tom rum, vännen.. För vänner var allt vad vi var.

Din närhet var viktig


bio

Igår var vi på bio, jag Jimmy Christian och Sofie. Efter mycket övertalning gick vi tillslut på den filmen som jag ville se, Twilight. Jag visste inget om filmen innan, det var som ett blankt papper. Men folk hade sagt att den skulle vara bra. Sofie sa något om att den handlade om vampyrer...
Jag blev helt förälskad i filmen, eller ja, vi alla blev nog riktigt berörda. Vad som berörde är svårt att beskriva. Historien filmen är baserad på har ett fint budskap som verkligen kommer fram i filmen. Karaktärernas mystik får filmen till en egen nivå. Nej fy vad svårt det var att beskriva såhär. Jag säger såhär istället, gå och se den!

Tack för att du ställer upp..


Where did you go?



What was I thinking?

Dansa min docka

Nyvaken och fascinerad. Sitter i sängen och halv tittar på reprisen av lets dance. Jag måste ju erkänna att jag tycker de är otroligt duktiga. Världens starkaste man gör "dödslyftet" och ser helt oberörd ut. Magnus som i vanliga fall drar lastbilar, rullar nu höfterna i dans. Coolt.

Igår var vi i gamla stan och dansade konstant i fyra timmar. Jag älskar det.. hur det ser ut är en annan femma. Heh.
Så idag har jag jätte ont i fötterna.. Ska ner och göra en fruktsallad nu.









































Början på något nytt?

Vi välkomnar det nya året, 2009, och lämnar ett händelserikt 2008 bakom oss.
Jag hade en underbar nyårsafton. Vi åt  gemensam middag hos Malin, sen begav vi oss ut till uttran. Vi firade tolvslaget på Villes veranda med utsikt över hela uttran. Fantastiskt!



Jag vill redan hissa och dissa början på 2009.

Hiss: Jag har lärt känna en ny människa, en person som jag tror kommer att betyda en hel del för mig i framtiden. Jätte glad för att vi fann varandra.

Diss: Dessa fula jävla pälsmössor. Helt seriöst, mode, javisst MEN titta hur ni ser ut i dem! Katastrof!

Vi ska hjälpa varandra