f*ck on? eller var det off?

Idag har det här tecknet följt oss.

image48


Dagens föreläsare från Handelsbanken stod helt omedvetet och pekade finger åt oss idag. Två gånger. Var i centrum för att köpa tights, när ett bråk uppstod mellan ett par, det slutar med att killen drar och tjejen pekar finger efter honom. Jag och min syster var på restaurang, förbi går en rå-punkare, min syrra spanar in hennes skor, och helt plötsligt pekar hon finger! Vad är det med folk och det där jävla fingret? Allt det här på en dag....

Löön


Hörrni,
Löningshelg på gång, vart ska du i helgen?


White.

har du varit på white room?
Man kan inte riktigt komma in, om man säger så.... det är mest en kö.
Om jag kommer in? jag kommer knappt ut.
Citerat Björn Gustavsson

White room är en nattklubb i Stockholm ( för dig som inte visste)
En riktigt fräsch sådann, toppdesignad, ball uteservering mm.
Det här stället är ju ett paradis för dig som vill se B-kändisar och brats i alla dess slag.
Oftast är killarna mer iordning gjorda än tjejerna, och putar fint med läpparna på alla klubb foton.
På det här stället kan du inte beställa någon "vanlig" cider eller öl, här är det drinkar som gäller. De mest sällsynta och dyratse gör dig till en cooling på white.

Bartender i Sthlm

Att jobba som bartender på en av Stockholms hetaste nattklubbar är inte lätt. Speciellt när man är kille, kille och snygg. Tjejerna vill bara beställa av dig, de halvligger gärna på bardisken så att brösten blir lite större. Beställningen är oftast det billigaste, det handlar bara om att få din uppmärksamhet. Eller så ber de dig att göra en specialdrink, döpt efter dig. ( Du gör samma drink till alla och döper om den varje kväll) Sen när det är dags att betala, då hör de inte vad du säger, du måste alltså komma närmre. Målet där är att du förhoppningsvis ska viska priset i örat på henne. Och när betalningen sker "råkar" hon nudda din hand, hon ler blinkar och går. Men vissa tjejer gör lite mer drastiska saker, bland pengarna lägger de en lapp, en lapp med skamliga förslag eller mobilnummer. Och hörni, självklart är det annorlunda med just dig! Han sa ju faktiskt att han skulle ringa!

Jag fick med mig en bunt av dessa lappar hem, riktigt roligt att se faktiskt. Tjejer är riktigt desperata. Här är några exempel:

" Avsugning på toaletten om 10?"

"Ung, vacker och villig. 073-###0091"

"Jag vill ha dig!"

"Ställer upp på allt du vill. Ring när du slutar 070-###8652"


Lägger upp foton ikväll. Fortsättning följer.


sorry



image43
I never meant to tear your world apart
I never meant to break another heart



Serier

Jag är en stor fan av serier men inte alla serier, min just nu absoluta favorit är One tree hill.
Men jag är väldigt otålig, så jag orkar aldrig vänta en hel vecka på nästa avsnitt, gaaah. Så ett tips är att gå in på seriens hemsida och få se en sneakpeak på kommande avsnitt. Okej att den bara är på några sekunder, men det ialf en liten föraning på nästa avsnitt.

Tittar någon på den danska serien 2900 Happiness? Vet någon vad låten i reklamen heter?


Skooor

Igår åkte jag och syrran iväg och köpte skor, vi köpte två var. Här är dom.



Vad tycker ni?


Jävla underbara Gävle

På alla hjärtans dag packade jag och Carro väskorna och drog till Gävle.




Underbart rolig helg vi fick.
Det absolut roligaste var de uppdrag vi var tvugna att göra på HeartBreak, efter att ha förlorat under förkröket.
Carro, min trogne vän, fick i uppdrag att på dansgolvet lägga sig ner på golvet och simma! Haha! Hon gjorde det! 2 gånger to m. (Patte såg inte första gången ;) )  hhaha så hon låg mitt på dansgolvet bland jätte mycket folk och krälade!! haha. Jag fick ett mildare starff tack och lov, jag skulle nypa tag i asset på en okänd karl och skirka ut "Balllllaa balllllaaa" Men självklart missade Carro att se det så jag fick nypa den stackars killen i rumpan två gånger. Jag trodde han skulle bli galen, men istället vänder han sig och med den sliskigaste blicken jag någonsin skådat! Hjjjjjääälp!
Allan fick knacka en okänd tjej på axeln (på dansgolvet) och dansa en riktigt ful påhittad dans. Han var tvungen att dansa färdigt dansen även om hon vände sig om. Det var bara så att den här tjejen stod inte ensam, så när Allan började dansa vände sig tjejen om, men då dansade Allan in i cirkeln full av tjejer och fullföljde dansen!
YOU GOO ALLAN!
Patte skulle ragga på den mossigaste tanten på stället och sedan lyckas byta nummer.
Personen till höger på bilden under blev Pattes offer! haha och joo det är en kille to m.







When I'm bad, I'm bad, yooou know it, She knows it.

We're not promised tomorrow

Livet är bara till låns.


Tanken och känslan jag fick när du berättade vad som hade hänt får mig fortfarande att rysa i hela kroppen. Jag ser hur du kämpar för att hålla tårarna inom dig. Du är stark som vågar stå upp och berätta hur du ska klara av begravningen. Jag beundrar din styrka och önskar jag kunde ge dig något mer än en kram, något som visar att jag finns här. Håll huvudet högt och kämpa, vi finns här för dig!



image28


Espresso


När min mamma fyllde 40 bestämde vi oss för att köpa en espressobryggare. Weei, även jag överlycklig för denna brillianta idée. Pappa och jag valde ut en snygg bryggare och beställde den via företaget tretti.
Mamma fyllde år i November, vi beställde bryggaren i September, man måste ju vara ute i god tid så den hinner komma hem lagom till festen.
Igår kom bryggaren, igår!
Bara 4 månader försent....



Piss tretti...


Planer ?



Jag funderar på att åka ner till thailand.

Sofia åker den 20 februari och ska vara borta i 4 månader. Så nu funderar jag på att ta en sista minuten ner till henne. I så fall skulle jag och Fia åka den 29 februari, och vara borta i 2 veckor. Men jag vet inte riktigt hur min ekonomi ställer sig till det här, eftersom jag precis betalt biljetterna till sommarens resa till thailand. Mm precis jag åker i sommar också, med familjen 1 månad.
Så nu lider jag av beslutsångest! Men det är sjuukt billigt att åka nu!
åhhhh!

image23

 
THAILAND 2006