Götet

Ja just det. Är ledig idag eftersom jag åker till Göteborg om några timmar!

Sweeeeet!
























Tree is a magic number

Super stolt över mig själv. Jag har börjat träna igen. Sprungit två ggr denna vecka plus jobbat med gymboll.  :) great! Det svåra är bara att göra det nästa vecka också..

Gårdagen spenderade jag med mina allra bästa vänner. Ni två får mig alltid att le.
Maling, du är en riktig sneaky sneaky!

Totally busted sweetheart!



The Game

Jag hatar osäkerheten
Jag hatar att gå omkring orolig
Jag hatar illamåendet
Jag hatar när du försvinner
Jag hatar att vara utan dig


Jag gillar leendet
Jag uppsakattar ärligheten
Jag gillar närheten
Jag älskar glädjen
Jag gillar att vara med dig

Happy face


Its my life


Helgen var kanon. I fredags hamnade jag Malin och Anders på OjOjOj för att ta en öl och tjattra lite. Det slutade med att vi gick på bio och såg nya Xmen med Jimmy och Mange. Filmen var helt okej och biosalongen var svinkall.
På lördagen åkte jag och Bimpen till Skäris. Där fick han shoppa loss medans jag tittade på. Hans nya outfit är grym! På kvällen bowlade vi järnet på Bowl-o-rama i Årsta hela gänget.
Jag avslutade helgen genom att spendera den med min syster. Vi gjorde allt från att hoppa studsmatta till att äta godis.
En kanon helg alltså. Och nästa kan bli ännu bättre, för på fredag kl 15 kliver vi på tåget mot Göteborg. Vi ska bli goa och glada men även visa dom j*vlarna att de kommer från Sveriges baksida! HAh



I do what I feel right

Busy woman


Har längtat så efter denna helg. Ikväll blir det Söder. Imorgon Gröna Lund med hela gänget. Söndag, Girlsnight.
What are u guys up to? I know that Im running free




Running free......


Bravo..

Idag var det en bra dag.
Skit mycket att göra på jobbet, vilket gör att dagen går fort. Åt en smaklös tacolåda till lunch med Bonnie. Kryddan gjorde den tyvärr bara sämre. Inte okej helt enkelt men sällskapet gjorde lunchen kanon ändå. När jag åkte från jobbet lyckades jag somna och sova hela vägen till Tumba. Power nap. Toppen bra eftersom jag är pigg nu och har skrubbat hela lägenheten från topp till tå. Slingfärgen verkar just nu i håret samtidigt som jag äter middag. Jag är effektiv idag.



Jag har ändrat mig.
Bestämt mig.
Du är inte värd det.

Roadside - Rise Against

Comhem

Igår när vi kom hem fungerade inte comhem, riktigt irriterande pga fotbollen. Idag stod det överallt om hur halva Sverige blivit utan bredband, tv och telefoni (pga ett blixtnedslag??). Suck.. Men vi löste det genom att titta på Bolt istället.  Manges val! Ungefär  lika underhållande som en fotbollsmatch :P
"Ring ring, Whos there?"




Varför sticker det dig så hårt i ögonen?
Vi kommer alltid stå vid varandras sida.
Vår vänskap kommer alltid vara starkast.


Razorblade Salvation - Jedi Mind tricks

Systeryster

Passar på att skriva nu när färgen i min mors hår värkar. Lite ljusa sommarslingor på gång.. :)

Imorgon fyller min syster 13 år. Tiden går galet fort. Hur sjukt det än låter så minns jag det som om det var igår när mina föräldrar berättade att jag skulle få en syster. Vi satt i köket när dom visade mig bilden från ultraljudet och sa att det var en liten flicka i mammas mage. Nu har syrran piercat näsan, hon bär snyggare kläder än mig och kan mode och musik. Hey, Oldie Michelle! Jag säger som alla vuxna, det är på barnen man märker att man börjar bli gammal.


Antonia, snart är du tonåring.. välkommen in i helvetet haha. Grattis i förskott älskling!


Super Söndag

Efter att ha kommit hem från Sollentuna med en välförtjänad silvermedalj var jag fortfarande sugen på sport. Men efter att ha sett Hammarbys piss insats i den avgörande semifinalen mot Allingsås lessnade jag helt. Trött och galet besviken från dagen och helgen, så vad kunde göra mig glad nu? Jo, min underbara vän Malin, lite hockey och hmm.. some booze? Så helt klart en super söndag ;)



Du gjorde min dag, pumkin!

Mixat

Igår var vi ute i Sollentuna och spelade Sollentuna Mixcup med pojkar 96. Vi har två riktigt starka lag. Som idag spelar semifinal kl 13.35 och vid två eventuella vinster möts lagen i final. Spännande..



På valborg var vi ute på landet, vi var i Näs. Vi satt och grillade på verandan och såg på solnedgången. Inlindade i filtar åt  vi jordgubbar och drack gott. Det var super mysigt. Brasan vid skansundetn brann knappt, men vem gnällde över det? En eld har man ju sett förr.

Gittan, jag har gjort mitt val nu. Och resultatet blev noll, nada och ingen. Jobbigt beslut men det absolut bästa i längden.

Fuck you,
you fucking
Fuck