Var va ni?

Where were you when we hade the time of our lives?

 

 

 


Snabbis

Kom precis hem med Magnus från tatueraren. Ännu en sväng hos vår käre Kim. Dock är det ett flertal sittningar kvar. Men den som väntar på något gott va? :)
Jag ska bara in i duschen sen ska vi upp till hans mor o far och äta plankstek! MUUMS. Och efter det ska vi på bilutställning. Magnus bil är med :)

Imorgonkväll blir det OS i bowling med hela ligan med rajraj efter. Och eventuellt en sväng förbi Linas B-day om vi hinner.. Hoppas på det!
























Rock of Sweden

 

Trots att jag inte är ett så stort fan av Laila Bagge, måste jag säga att hennes smyckes kollektion Rock of Sweden är makalös. Jag fullkomligt älskar den! Döskallar och diamanter, lysande Laila!

Och dom här är jag ägare till! :)

 




Shutter Island

Igår var vi och såg Shutter Island.
Filmen är baserad på boken Patient 67. En psykiskt sjuk fånge försvinner mystiskt från sjukhuset på ön. Kvinnan tros vara kvar på ön, därför tillkallas två federella poliser till ön för att hitta henne.
Man sitter som på nålar igenom hela filmen. Varje detalj gör att bitarna sakta faller på plats, och en gripande historia växer fram. Inget är som du tror.

Jag vill inte skriva för mycket så jag inte avslöjar något mellan raderna. Filmen får en fyra av mig. Jag älskar mysteriet i filmen, jag älskar de små gömda detaljerna och Leonardo levererar som vanligt. Det enda som gör att inte filmen får en femma är att Avatar är en klockren femma, och Shutter Island är inte i närheten.


mäktiGt


Träning

Andra veckan i januari gick jag med i ett projekt.
Eleverna läser idrott och ledarskap på Tumba Gymnasium. Deras projekt går ut på att testa kosttillskottets effektiva påverkan. Vi är tio personer, och av dessa tio är det sex stycken som får kosttillskott, två som får sockerblanding och två som bara får vatten. Vi kör fyra stycken styrkemaskiner tre gånger i veckan, och detta görs på 65% av maximal styrka. Efter åtta veckors träning ska nya maximal test göras för att se hur stor skillnad kosttillskotten verkligen gör. Läs mer på elitprojekt.blogg.se

Utöver det tränar jag alltid mage på varje pass samt en mindre muskelgrupp. (tex axlar, bi tri etc) Sedan kör jag alltid ett eget pass i veckan, där jag fokuserar på en stor muskelgrupp (tex rygg, ben eller mage) och en liten muskelgrupp. Och på alla pass kör jag alltid minst fem minuter kondition.
Och allt tackvare min egna PT. Han är helt fantastisk! Han har fått mig att vilja gå till gymmet och han har fått mig tycka det är roligt.

psst, jag har redan börjat se resultat på kroppen :D

 


Semlaaa

Kom precis hem från jobbet. Hjälp vilken träningsverk jag har. Jag dör. Jag smygstartade redan i slutet på förra året med träningen. Men när det nya året startade, startade även mitt nya tränings liv. Så numera tränar jag fyra dagar i veckan. Styrka och kondition. Det gör att jag mår bra. Jag blir glad, pigg och vältränad ;). Det mesta känns mycket lättare.
Men vad man måste komma ihåg är att vila, och även kunna unna sig själv något gott, en form av belöning lixom.

Min belöning blir en semla :)

Life changing

För drygt ett år sedan flyttade jag hemifrån. Precis i samma veva började jag umgås dagligen med en gammal god vän. Ovetande om att han senare skulle bli mitt livs kärlek.

Om jag ser tillbax på det år som gått så minns jag allt bra och dåligt. Och i alla minnen finns han med. Han hjälpte mig när jag ville gå vidare. Jag var hans krycka. Han får mig starkare.  Vi har sett delar av världen tillsammans, vi har pinats tillsammans och vi har växt tillsammans. Jag kommer inte ens ihåg hur det var att vara utan honom. Han är utan tvekam allt jag någonsin önskat mig. Han är min pojkvän, min sambo och min bästa vän. Jag älskar honom.
Magnus Larsson, jag älskar dig.