Relax

När det händer så här mycket i livet är det viktigt att kunna slappna av va? :P
Så ikväll ska jag på Hockey, SSK-DIF. Ska bli super roligt, var så länge sen jag var på hockey, man springer ju bara på fotbollsmatcher numera. Så jag ser verkligen fram emot ikväll.
I helgen ska vi till lägenheten och börja putsa. Vilket innebär allt från lägga nya lister, städa, spackla och kanske t om kakla.


(Bilden är lånad från difhockey.se)

Sen måste jag säga grattis till förlovningen mellan Victoria och Daniel. Jätte kul. Men seriöst 16 sidor i aftonbladet idag, dagen efter förlovningen? Fattar ni hur trötta och irriterade alla kommer att vara när bröllopet väl stundar, som BTW är om ett år!! suck. Aja nu fick ja det sagt också :P


I´ve been looking for freedom

Gaaah, wow, puuuust

Hallå.
Ni anar inte hur mycket som händer i mitt liv just nu.
Igår skrev jag på papper och blev med lägenhet, är super lycklig. Ska flytta hemifrån!
Om 8 dagar åker jag till thailand med mina bästa vänner.
Min bil klarade inte besiktningen idag, 7000kr för att få den godkänd igen.. suuck.
Med denna månadslön ska jag klara allt :) But, im still happy!

H a p p y  f a c e!

Att förändras eller inte, det är frågan?

Idag kan det bli en riktigt stor dag. Jag är jätte nervös men hoppas på att det hinner lägga sig under dagen.
Efter jobbet ska jag träffa en person som kan göra stora förändringar. Berättar mer efter, så att ni får veta exakt vad som händer.
Wish me goood luck and have a nice day!


Black light tattoos

Som ni vet är jag på jakt efter ett motiv att tatuera. Jag tror jag börjar få en tydligare bild på vad jag är ute efter. Men idag när jag satt och sökte runt så hittade jag något kul. För människor som är lite blygare men ändå vill tatuera sig.

 I vanligt dagsljus.

I neonljus.

Dessa tautueringar syns alltså bara i UV-ljus. Ser ut som rivmärken i dagsljus. Fiffig ideé. (Kanske inte den bästa bilden) Sök gärna själva, Black light tattoo.


2009/03/05



Här har ni Thailand crew of 2009/03

Möt oss i dimman på Koh Samui


saturday

Jag började lördagen med att gå 4km med Jimmy. Var helt slut efter det, men åkte ändå iväg till Skärholmen för Bikini jakt. Men självklart hittade jag ingenting trots tre timmars letande. Malin köpte en överdel och Jimmy solskyddsfaktor. Vi börjar känna av resfebern lite nu. :)
Efter maten drog vi iväg till årsta för att bowla. Jag startade första serien med tre "rännskott" i fjärde rutan fick jag min första poäng, en etta. Haha, lagom lack. Dom andra hade runt 19 poäng och jag hade 1. Men efter att jag blivit arg började det lossna. Jag gick om Jimmy och kom på en glassig tredje plats, och malin tog hem segern!
Jag och malin fick två strikes var, medans killarna inte fick en enda, så tjejerna kom segrande ur denna fight! HAha



11 dagar

Eyes on fire


Sonisphere 2009

Sonisphere är en helt ny internationellt turnerande musikfestival som turnerar runt europa under sommaren 2009. Jag har aldrig avrit sugen på att gå på någon hemskf estival, tänker på allt man hört om hultsfred. Men vad som lockar nu är att till både finland och england kommer mitt absoluta favorit band genom hela min uppväxt. Linkin Park.
Jag har drömt om att se dem i så många år, så jag sitter verkligen och hoppas på att de även ska komma till Sverige. Men å andra sidan går det ju lätt att ta sig till Finland för att se dem. Så, vem vill följa med? :P

Den störta headlinern i festivalen är Metallica som är med i alla länder. Men vilka fler band som kommer till Sverig är fortfarande oklart.. Så vad ska man göra, vänta och hoppas eller ta chansen och vara säker på att få se dem?



No matter what I do
I can't convince you
To just believe this is real

Dålig start...

Dagen börjar med att jag försov mig, suck. Något höll mig vaken igår.
Idag är det träning med brudarna som gäller, dessutom ska jag och Sofie också springa. (Måste träna inför thailand) hah. Men först har vi ett tungt pass på jobbet. Vi ses ikväll!


Hold my hand lets chase the sun
We both know something's begun

Bion


Filmen var faktiskt en besvikelse. Hade aldelles för höga förväntningar. Filmen rörde vid mig men inte på det sätt jag hoppats på. Nåja tjejerna verkade ialf ha kul med varandra och det var ju huvudsaken.

Körde på kaos hår idag, bilderna togs för 2min sen.




Jag vill men vågar inte

Kort fakta

Idag ska jag med tjejgruppen på bio, vi ska se "I taket lyser stjärnorna" . En film som jag tror är väldigt gripande och sen så kan nog våra tjejer relatera till filmen då det handlar om tjejer som är ett år yngre än dem själva.
Hoppas den är bra och hoppas ni får en bra dag!

Alla Hjärtans Dag

Igår var det en bra dag.
Vi åkte ut till Tyresö med tjejerna och hoppades på 4 nya poäng, till motstånd stod Tyresö och Hammarby.
Första matchen var mot Hammarby som visade sig att bli en riktig krigar match. Hammarby leder igenom hela matchen (dock endast med en boll) till den sista spelminuten då domaren blåser straff åt oss. Vi skickar fram Antonia som skjuter in oss i matchen, lika. Det återstår mindre än minuten när Tyresö springer upp i anfall. Jag hör deras ledare skirika " Taa det luuuugnt" men i samma sekund tappar deras höger nia bollen. Vi kontrar, jag ser hur Tove hoppar upp i luften, skjuter, samtidigt hör jag smällen i stolpen, tänker "Fan"... Ser hur bollen går stolpe IN. Tove gjorde mål med endast 3 sekunder kvar. Vinst 8-9. Andra matchen mot Tyresö blir en "walk in the park" för mina tjejer. Vinst 17-4. 4 härliga poäng!

På kvällen lagar vi middag hos Jimmy, Jag sofie och malin. Super mysigt. Tacos framför Melodifestivalen. Vi fotade lite, återkommer med bilderna. Fortsättningen på kvällen var kanon. Vi hade en underebar Alla hjärtans dag tillsammans.

18 dagar kvar.

You are my best friend



tattoo

Tänkte tatuera mig när jag åker till thailand. Jag vet precis var jag vill ha den. Nedredelen av ryggen, inte svanken utan på ena sidan.. Så från vänstra skinkan och upp en bit på ryggen. HAh vad svårt det var att förklara. Men motivet är inte bestämt än, jag har ju ett tema på kroppen idag. Frihet. Och vill gärna ha en till med det temat så att alla har en gemensam länk.


Idag idag imorgon

Det är mindre än tre veckor tills jag åker till thailand. Jag är redan jätte nervös.Beställde en bikini underdel igår, Hämtade ut mitt nya pass idag. Ska köpa solskyddsfaktor mm i helgen :) Taggad är bara förnamnet!

Imorgon är det alla hjärtans dag. Så kom ihåg alla du bryr dig om. Ett litet sms räcker för att göra någon ensam stackare glad. Jag ska spendera dagen med mina närmsta vänner över en bit mat. Kommer bli super bra!

Belive

you never walk alone

Du gav mig allt
Ett hjärta kan

Oförklarligt, helt utan krav och måsten.


Jag dras till dig som en magnet, fast jag egentligen inte vill så drar den starka kraften i mig  rakt mot dig.



Belive in your self

Citerar Johan, 11år. Han ställer sig som en karatekid framför mig. Höjer händerna, beredd på fight och säger "Jag har svart bälte i snygghet, aiiight" Haha, han blinkar med ena ögat och springer iväg.. Självförtroendet på dom där små killarna är ju inte dåligt. Tänk om alla kunde ha det, men precis som Johan på ett charmigt sätt.


Im sorry


Tre foton



H-boll, K-kurv

Lagade aldrig mat igår, så det blir tydligen idag istället..
Herrmatchen var värdelös. Herrarna mötte Lindesberg och förlorade med 33-27. Förlusten är inte anledningen till att det var värdelöst utan toppen på moset. Björn Lindeberg, en legend i tumba, valde att göra comebackigår. Utan att ha deltagit på tillräckligt många träningar "tar" han en position av en kille som ta mig fan är på varje träning. En ung, duktig och stark spelare. Som denna match inte fick en enda spelminut. Skandal! Och denna skandal riktar jag mot ledarna. In med David Öbrink! Ge de nya spelarna den chans de förtjänar!
 
Från det ena till det andra.
Måste skriva en rad om något som gjorde mig glad idag. Åkte ut till Kungens Kurva för ett jobb. Många härliga återseenden! Men den absolut bästa, Daniel! Han är nog den gladaste och roligaste filuren jag känner. Tack Daniel för ännu ett gott skratt :)



Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig





Idag

  • Jobb
  • Pass
  • Laga mat (min dag)
  • Herrarna
  • Hemligt möte

    Ps. resan är nu bokad!!!

Sometimes

Jag saknar dig.
Du vet, hör av dig!





Sometimes goodbye is a second chance


Hår


Skrev förut att jag färgat håret. Det blev ju ännu en katastrof, skulle bli brunt men blev svart...
Så dagen efter åkte jag direkt ner till Helmers där Nina fick ordna upp mitt mess. Och här har ni resultatet.
Brunt :D


I need you

Förr

Jag tänker tillbaks på hur det var
Jag tänker tillbaks på du och jag
Jag tänker tillbaks på varje dag
Jag tänker jag tänker jag tänker
-Jeff




utvilad

Idag ska Sofia ringa och boka biljetterna till Thailand! 6 mars bär det av till Koh samui. Jag säger bara sola och bada med pina Colada ;)

Min helg har varit kanon. I fredags var jag och tittade på "natt-tunering" i fotboll. Där Pontus lag tog sig enda till final men förlorade tyvärr där med 3-1 mot Benevento. I lördags var jag med Sofie hela dan/kvällen. Det blev grekiska kolgrillen, Wildchild och eddiepop. Så inget festande på hela helgen och idag känner jag mig helt utvilad :)

Nu måste jag åka till jobbet sen blir det nytt pass och tjejgruppen.
Ses sen!