Hemma bra, borta bäst?

Nu är jag hemma igen efter två veckors semester i Thailand. Jag har haft en underbart bra resa med riktigt coola människor. Tänkte att jag skriver lite om varje dag..
Den 5 mars lämnade vi Svedala bakom oss. Vår första destination blev Koh Samui.



På Koh Samui fick vi känna på solen, pulsen och värmen. Vi såg till att bränna oss redan första dan och även var de blekaste personerna på festerna (uppenbarligen)





Koh Samui






















Färg

Hörrni, har man liite resfeber om man vaknar mitt i natten och sängen guppar, som en båt?   EH jaaa!

Dagarna går jätte snabbt nu, känns som att jag inte hunnit stanna upp och förstå vad som verkligen händer. Jag har tagit fram det mesta som ska ner i väskan till thai. Så nu ser min säng ut som en garderob och mitt skrivbord som en finkems avdelning :) Men ingen rast och ro, måste ner till träningen som börjar 17. Sen färga håret på mamma, eftersom hon glömde att köpa färgen igår så blir de idag istället.



Im so lost in your love

2 days




 


status

Har varit i lägenheten rätt mycket i helgen. Städat. Skrubbat varenda liten vrå. Sprungit på ikea, hornbach och bauhaus. Men dock bara tittat. Så nu har jag en klar bild av hur jag vill att det ska se ut. Dessutom har jag fotat hur lägenheten ser ut nu, så ni ska få se före och efter bilder när allt är klart. Men det blir ju inte förän efter Thailand. En rolig sak i taget :)

Efter jobbet måste jag ner till centrum och inhandla alla sista saker inför resan. Sen har jag tjejgruppen, inte setts sen bion "I taket lyser stjärnorna". Ska bli super kul att träffa dom igen! Och när jag kommer hem ska jag färga håret på min mor. Så ännu en dag med fullspäckat schema.

Janet - Let go

3 dagar

Tre foton


bowling är min nya helgsyssla.



no words. 5 people, 1 star.

4 dagar