Handboll och Bio

Igår mötte mina brudar Gustavsbergs IK F95. Tjejerna var ett huvud kortare än deras tjejer sjukt hur mycket ett år kan göra på längden! Vi var grymt duktiga och vann med 10-4.


På kvällen drog jag och fru Xy på bio. Vi såg Stardust, en mysig sagofilm med många stora skådespelare. Berättelsen tar sin början när en stjärna faller ner i ett magiskt kungarike. Stjärnan är ingen vanlig meteorit utan en vacker kvinna, vars mystiska krafter lockar en rad lycksökare att försöka vinna hennes kärlek. Elaka häxor, maktgalna prinsar, flygande pirater och duellerande troll, alla närmar de sig den fallna stjärnan för att tillskansa sig makten över hennes hjärta. Resultatet blir en hisnande historia och en bländande saga om sann kärlek och äkta äventyr. Jag blev förälskad, jag älskar verkligen sagofilmer, mystiken och det oförutsägbara gör filmerna helt underbara.



Stort beröm till Michelle Pfeiffer, hon är underbar som häxan i Stardust.




image7

Helgen

I fredags var jag och Marri på "kalas" i folketshus. Bångens halvbror fyllde 18. Det var väl trevligt där, träffade några roliga filurer. Men vi tröttnade rätt snabbt och drog ner till Colloseum, där halva Tumba befann sig... Vi dansade bort några timmar och drog hem vid 2 tiden.

I lördags köpte jag en ny digital kamera! Samsung s630 i rosa, vilket innebär att jag stödjer rosa bandet :) Rosa är ju inte riktigt min färg men jag tyckte den va så fin, köpte ett nytt minneskort också! Så akta er mina vänner, nu ska jag börja fota MASSOR !
image4

Cecilia

image4

Tack för att du finns där!

fika och intervju

Igår var jag hemma hos daniel, vi skulle fika. Men eftersom dom håller på att flytta fanns det ingen mjölk! vi fick dricka kaffe med grädde! FY säger jag bara, hah, pröva det aldrig.
Det var kul att se daniel igen, vi insåg att vi hade många minnen ifrån huset, huset som nu stod och ekade tomt.
Tråkigt att dom ska flytta ifrån det.

Jag va på arbetsintervju igår, på Folksam i Farsta. Det gick jätte bra och dom vill att jag börjar! weeei.




Secrets..

Oskulden

Jag har bestämt mig, jag ska göra som de flesta andra... börja blogga.
Tänkte att det skulle vara en kul grej att kunna se vad jag gjort, gör och tänker om alla.

Önska mig lycka till, startskottet har gått!