Djurgården - Hammarby

Jag har en biljett över i djurgårdsklacken, nedre den 7 maj. Det kommer bli ett galet hett derby.
Är någon intresserad av denna biljett så hör av er!

image130

Stockholm tillhör oss

Vaken

Idag har jag ett bokat möte kl 16.00
så vafan gör jag vaken nu? Blir galen på mig själv, jag vill ju sova men nu kan jag självklart inte somna om.
Jag ser fram emot ikväll, vi har bokat bord för 15st på en restaurang inne i stan. Det ska bli spännande att se om vi kan bete oss bland folk hah. Ska möta upp malin efter mötet så tar vi en cider (i solen??!!) tyvärr spricker nog den planen, det ser ut att bli regn.

Morgonens låt: Band of Horses - The Funeral
(Tack danne, den har fastnat)


Valborg



Våra planer om att åka tacobåt gick tyvärr upp i rök. Nu funderar vi på att ordna en stor grillfest istället. Äta tillsammans och köra massor av pinsamma lekar.

Vad gör alla andra på valborg är min fråga? Tidigare år har jag varit med några kompisar bara, inte ens sett på en brasa. Brukar ni se på brasan?


Min söndag

Igår tittade jag på "10 orsaker att hata dig" ,"Ugly Betty" och "Greys Anatomy". Till det hade jag ost och kex i mängder. Ibland älskar jag söndagens slapp. Igår var en sån dag! MUMS!!

image128











Kommer alltid vara nummer ett, alltid oavsett

Födelsedag

Hallå hej!
Hur skönt är det inte att det blir en kortare vecka? Jag är överlycklig.
Igår insåg jag att min syster snart fyller år, så jag frågade henne vad hon önskade sig. Jag fick det här svaret "Jag vill inte ha kläder eller smycken, för det har jag redan" Hah.. Alla har väl kläder, men man vill ju alltid ha mer tänkte jag. Men det kommer ju med åren. Min syster fyller 12 år. Vad ger man en 12åring utom kläder och smycken? Hon leker ju inte med leksaker längre...

Det här måste lösas innan veckans slut.

image127

True ?

Just nu:
I sanningens ögonblick!

Ett hett tips för söndagskvällen

Party like a rockstar!

God morgon.

Ni som inte var på festen i Folkets igår missade något. Jag vet inte varför men blandningen mellan unga och äldre på en fest blir alltid så lyckat. Precis som på bröllopsfester, underbar blandning av åldrar och stilar.
Nåväl igår då, Jo kvällen började med ett pass som "bartender" med Gittan. Det va faktiskt riktigt kul även fast det inte direkt var nån rusch. Och vet ni vad? Killar har visst en liknande tendens som tjejer när det gäller att charma bartendern.
Efter vårt pass gick vi och spanade in livebandet, dansade och ylade i fina toner. Jag hade verkligen jätte kul, fick träffa några jag inte sett på ett bra tag och även några jag bara älskar att springa på. Robban Johan och Kicki, ni fick festen att bli snäppet bättre.

image126

Ikväll

Ikväll är det stor fest i Segersjö Folkets Hus.
Broberg Band spelar och bar finns. Hör av Er om ni är intresserade av biljetter!

Stockholm tillhör oss

Dagen D

Derby och Djurgården

Vi åkte in till stan vid tre tiden och satte oss i humlegården. I solens underbara sken drack vi och spelade fotboll. Efter ett tag ser man hur hela humlegården fylls av blåränder.



Efter en timme kom mina gamla klasskamrater, victor och thomas.


Och sen dedde, rille och stoffe.


Det var ett grymt tryck hela kvällen. Tyvärr blev det bara 1-1, men vi tar råttjävlarna nästa gång!
Tack grabbar för en grym kväll!


Gossip Girl

Äntligen är Gossip Girl tillbaka!

image116

Ni hänger väl med?


tröttis

Kom precis hem från jobbet. Jag är heeeeeeeelt slut :(

Skriver imorgon! Naatti


Aquaria och Djurgården

I lördags spänderade vi hela dagen i stan. Vi gick förbi gamla stan, järntorget och slottet innan vi bestämde oss för att ta färjan över till Djurgården. (Snacka om stadsvandring) När vi kom fram gick vi till Aquaria Vattenmuseum. Där såg vi alla möjliga fiskar, stora och små, fina och fula, gråa och färgglada. Vi hann också se när hajarna matades!
När vi var klara så GICK vi hela vägen till Centralen.. puuh.. Jag var helt slut när jag kom hem, men det var de värt. Jag hade en underbar dag.

image115

FILM ?

image113
Kvällens underhållning

lite helg

I fredags somnade jag tvärt efter att HV71 blev svenska mästare, igen. Jag var helt slut efter en intensiv vecka och tänkte då ladda batterierna till lördagen.

Igår var jag med Lotta och Anna, först var vi i huddinge på förfest. Vi ylade till singstar i nån timme sen drog vi till TBs. Där var det ett liveband från södertälje som spelade, de var rikigt bra faktiskt. Jag hade riktigt kul med tjejerna, och vi befann oss mestadels på dansgolvet. sjukt kul. Efter det lyckades jag bege mig till Alexandra på efterfest där jag stannade långt in på småtimmarna.

Underbara dagen söndag.
Jag har varit ute heela dagen idag. Jag har spelat handboll, basket och fotboll. Jag har grillat , ätit glass och promenerat. Älskar sådanna dagar!

image109image110image111

Måste bara

Och om inte det räcker så kan du kolla in min blogg på...

Bensinmack, Göteborg

Två tjejer ~16 står vid kassan. Den ena ska betala för sitt godis med kort.
Kassören: har du id?
Tjej 1: Neeej ...
Kassören: Tyvärr, du måste kunna identifiera dig för att kunna betala med kort här.
Tjej 1: Men asså jag har min mobil här annars, du kan kolla alla SMS och kontakter och allt!


Tjuvlyssnat.se


Sommar

Har precis ätit grillat kött, asså jag säger bara SOOOOOMMMAR känsla! Dom har to m sopat vår gata, så nu kan man börja åka inlines. Sjukt kul!
I helgen ska jag försöka ta det lite lungt, eftersom det händer så mycket nästa vecka. Under den veckan är det jobba, träningar, derby och fest i folkets. Lägtar redan !

MODEBLOGGARE,

Vilken blir sommarens hetaste färg?

The time of my life

 
Dagarna går jätte snabbt nu, hur bromsar man dt? Är det här livet?

I guess it is..

God Natt Mina Vänner!

Framtiden..

image108

Sebatian Rajalakso
1988-09-23


image107

(2-1 Djurgården - Halmstad)

Irre...!

image105image106

hallå hej

God morgon!
Hur var er kväll igår?
Efter middagen begav jag mig till Thessan för att sjunga upp lite på Singstar. Men tack och lov fick vi inte igång det. Haha! Jag har inte direkt någon vacker sångröst! Men så vid 22 rycket drog vi in mot stan, Sixsense blev vår slutdestination. Jätte fina lokaler, roliga människor och värdelös musik.



Nu ska jag iväg till shoppa lite med mor min. Vi ses ikväll!

Tro på dig själv


Självförtroendets tre byggstenar

Trygghet
Kontroll
Känsla av styrka

Full fart mot helgen..

Levande morgon

God morgon!
Ser faktiskt fram emot den här dagen. Ska gå en på utbildning om säljteknik idag, det ska bli intressat o se vad man snappar upp.

Jag vill passa på att hissa levande ljus. De höjer alltid mysfaktorn till 1000, de gör en alltid glad. Så fram med ljusen!

Restaurang!

image102
Hur menar du nu??





image104image103


Restaurangbesöket gick precis som förväntat, bra men med en knutta kaos. Men man kan väl inte förvänta sig annat? Jag fotade massor, men alla bilder ligger i kamran där nere. Så jag bjuder på två halvtaskiga mobilbilder så länge. På bilderna ser ni två rikiga busfrön, Anita och Felicia. 
Jag är jätte trött så jag kryper ner i sängen nu. Dröm sött!

Onsdag

Har precis ätit lunch men längtar redan till middagen ikväll. Vi ska nämligen gå på grekisk restaurang med tjejerna. Frågan är bara hur bra det kommer att bli? vi har bokat bord för 15 st. Förstår ni? 15 fnittrande tonårstjejer på en seriös fin restaurang. Åh herregud, ju mer jag tänker på det desstu hemskare bilder far igenom huvudet! Hah neee det kommer bli grymt bra! (hoppas jag)



Men innan dess så ska jag in till kontoret och jobba lite.
Dagens heta tips är fotboll. Fotboll i största allmänhet. Spela fotboll, det är jätte kul och bra träning för hela kroppen. på fotboll, följ med grabbarna på matcherna, där skapas gemenskapen. Fotboll är mer än "bara" en sport. Fotboll är kult.

image101





Väder och vind

image94image95

Helgen vs idag.

image96image97

Vafan hände?

dagens

Idag åt vi lunch tillsammans, alla i den nya ombudsgruppen. Italienskt i all ära, riktigt god pasta som höll mig mätt hela Och det behövdes, hela eftermiddagen handlade om bilförsäkringar. Det är sjukt hur mycket (för mycket) folk betalar för sina bilförsäkringar. Har du bil så kolla upp priserna!

Hör upp alla modemänniskor!
Jag behöver ett tips, eller två stycken faktiskt.
Jag ska utomlands i sommar, långsemester. Och vill inte ha fula linjer efter solningen. Vad för sorts bikini ska jag satsa på? Färg/Mönster?

Over and out


Såld?

Spelar det någon roll på vilken sida om disken du står?
Är du precis som dem?

image93


Groggluder, med en annan benämning?

kuddkrig och frisyrer

Efter att varit bortrest hela helgen och sovit på en luftmadrass är jag rätt slut.
Vi samlades kl 7 på morgonen och begav oss till katrineholm. Första matchen spelades 10.00 andra 14.20 och tredje 17.20. Bara efter matcherna var alla jätte trötta men då var det dax för discot.
 
Och efter det kom alla killar springande med kuddar, världens galnaste kuddkrig utbröt.
Vi hade en underbar helg och tjejerna spelade jätte bra.


Men i helgen då, Vad missade jag på hemmaplan?

Borta bra men hemma bäst

Precis kommit hem från en tunering i Katrineholm.

 
image90

skriver senare ikväll.

Sing for me

Hej och hå! Jag har försovit mig, så jag ska bara skriva en snabbis.

När jag gick och la mig igår låg jag och tänkte på vad jag gjort den senaste veckan. (Allt jag skrev i ett inlägg tidigare) Och kom på att jag glömde nämna Körslaget, tv4s nya tv-satsning. Och hörrni mina vänner, det här är riktigt ballt och kul att se på. Så denna veckans tips är, Körslaget. Missa det inte på Lördag! (Ni hinner gå ut efter ;) )

image91

Min favorit kör är utan tvekan Team Cans! Rock'n'roll baby!!

Restaurang

Vi ska äta på restaurang på fredag. Så jag frågade några på jobbet om de kunde tipsa om någon mysig restaurang med bra mat. Fick några förslag, sen fick jag även ett mail av en kollega. Mailet innehöll en bild och texten "du gillar väl sushi?"  Jag log för mig själv. Fan vad påhittiga männikor kan vara.

Här är bilden.
 image90
Medge att man får upp det där fåniga flinet.
(Bilden kommer ifrån sinner.se)

Blod är alltid tjockast

image89

 Jag vill hissa min syster idag! Hon fick mig riktigt glad igår. Jag vet att alla som har syskon hatar och älskar dem mer eller mindre, men kom ihåg att de kommer alltid vara en del av dig. Alltid.



Antonia du är min ängel


Grattis Malin!

image87
image86

shit

Vad hände? har inte kommit in sen i torsdags förra veckan..

Sen i torsdags i punktform.

  • Gick på premiären av klubb Sixsense. Jätte fina lokaler, stora utrymmen men vafan ett jätte litet dansgolv precis vid barens kaos? Vem tänkte till då?
    Träffade Kenneth och Olof, hur liten är inte världen?
  • Malin och Carro fyllde år. Grattis till systembolagsåldern tjejer!
  • Tristan och Isolde, Höstens legender och Miss secret agent 2 = Hemmakväll med familjen.
  • Fotboll, Allsvenk premiär. Djurgården vann 2-1. Även jag har spelat lite fotboll med syrran och Tove.
  • Handboll. Vi åkte till eriksdalshallen för att möta Bolton. Vi hade inga avbytare och en utespelare i mål! Riktigt bra match! förlorade dock med en boll.
    Ett föräldramöte hann jag med också.
  • Praktiken började igår. Kul att praktisera på sitt eget jobb :)
  • X har kommit hem!

image85

Kanonstart på en bra vecka!