Morgon..

God morgon!
Igår tog jag det cool lugnt på hemmaplan. Sov t om över. När jag vaknade på morgonen kände jag lukten av nybryggt kaffe. Känslan jag fick i kroppen har jag faktiskt saknat. Att komma ner till ett dukat frukostbord hemma hos m och p. Oh, ibland saknar jag faktiskt att bo hemma. Just vid sånna här tillfällen, äta frukost tillsammans på en lördagmorgon. Nåväl, sen finns det ju tillfällen man är överlycklig över att man har flyttat också. Så känslorna går faktiskt hand i hand.

Nu ska jag bege mig till IKEA. Jag ska titta på en ny säng samt en ny tv-bänk. Efter det kommer Malin över och vi ska fixa iordning oss inför kräftskivan. Tjoho..! :)




Alla tankar slutar alltid hos dig..

Vill du resa med mig? :P



Jag har resfeber, utan att ha någon resa inbokad. Blir galen, klättrar på väggarna... TA MIG TILL SOLEN!



Äntligen

Äntligen är det helg igen. Förra helgen försvann iväg så fort. Den här helgen tänkte jag försöka njuta av ledigheten.

Imorgon är det kräftskiva. Ska bli så kul. Vi är ca 10 pers som ska äta. Så allt ska förberedas idag.. Men först ska jag åka och möta min mor, ta en fika o glo lite i affärer. Kanske hitta en outfit till imorgon :)



Hur stod jag ut förr?

Tips

Har du sett Män som hatar kvinnor? Om inte, gör det..
Den spännande uppföljaren Flickan som lekte med elden har nämligen premiär nu den 18 september! Även detta ett måste för er filmfanatiker.  Och sen självklart 20 november, New Moon.

Moviegeek, over and out :)

Good.

Idag är det en bra dag. Vaknade glad. Jobbet gick bra trots inventering. Karin och jag hade sjukt kul på lagret. Solen skiner. Har möte med världens bästa brudar. Min karl står på skridskor igen. Jag ska springa. Ska bli bjuden på middag hos mamma. Snart helg.
Oh happy day!





Blocket

Jag prövade lyckan igår.

Jag håller på att göra om i min lägenhet, eller rättare sagt, jag håller på att byta färg på möblerna. Så tänkte jag "f-n, ska jag behöva ha alla dessa "gamla" möbler stående i förrådet." Nej, jag ska pröva att lägga ut dem på blocket. Så det gjorde jag. Och ikväll hämtas mina möbler! Underbart!

Så nu funderar jag på om jag kan bli av med lite kläder på samma vis. Jeans och sånt..
Aja vi får väl se!
Måste dra. Hörs senare :)

21

Nu är jag i farten igen. Precis varit och hämtat min bil från lagningen.
Har under tiden kört en Polo, som jag nästintill blev lite kär i.. MEN inget slår min pärla, min Renault Clio :)

I söndags fyllde jag ju år. Dagen började med att jag blev överraskad med tårta och rosor hos Mange. Fick även några riktigt fina presenter från honom och hans familj. Åkte hem och fixade inför kalaset. Släkten kom och vi åt gott och så fick jag ännu mer presenter. Känndes lite som julafton. En riktigt bra födelsedag helt enkelt! Jag är supernöjd.



Längtar redan till helgens aktiviteter. Kräftskiva, Klättring och SPA-behandling :)

Are you next?

Smakprov av Gotland

Oj, nu har det gått ca tre veckor sedan jag skrev något.
Sista gången jag skrev var dagen innan vi drog till gotland.
Vi stannade ca en vecka på Gotland. Och den veckan var sommarens absolut bästa vecka. Det blev en oförglömlig resa. Jag Malin Mange och Jimmy bodde ca 5 minuters cykelresa från muren. Ja, exakt, CYKELresa. Vi hade alla med oss cyklar. Första dagen cyklade vi till Tofta. Vilket senare visade sig vara liiite längre än vi trott, sammanlagt cyklade vi 4 mil den dagen. Smärtan, mjölksyran och värmen var outhärdigt just då.. men nu i efterhand är vi alla glada att vi gjorde den utflykten.
Hmm om jag ska sitta här och detaljerat beskriva allt vi gjorde kommer det ta år och dagar. Så jag säger som vanligt, en bild säger mer än tusen ord. Så här får ni några foton istället.



Ett smakprov, ni får mer allt eftersom..
Btw, som de flesta vet (via Facebook) :P så fyller jag år idag!

Birthdaygirl

On the run



Hade en kanontrevlig kväll med Lina och co igår.
Trots att huset var stort o vi tappade bort varandra flera gånger :)

Som sagt, imorgon drar vi till gotland. Cykeln är redo men inte packningen..
Hm, vad behöver man ha med sig är ju frågan!
Blir borta hela veckan så förvänta er inget bloggande..

Vi hörs!

P

Igår blev vi bjudna på mat hos min faster. Vi åt lax-pesto-gratäng med ris, som var super gott. Och till efterätt fick vi världens i särklass bästa blåbärspaj med vaniljvisp! Det bara smällte i munnen. Muuums. Så nu ska jag och syrran plocka egna bär och försöka oss på att baka en lika god paj :)

Idag är det Stockholm Pride som gäller. Om ca en timme glider vi in för att titta på paraden.

O juste, glömt att säga. Vi åker till gotland på måndag! Medeltidsveckan.