Bartender i Sthlm

Att jobba som bartender på en av Stockholms hetaste nattklubbar är inte lätt. Speciellt när man är kille, kille och snygg. Tjejerna vill bara beställa av dig, de halvligger gärna på bardisken så att brösten blir lite större. Beställningen är oftast det billigaste, det handlar bara om att få din uppmärksamhet. Eller så ber de dig att göra en specialdrink, döpt efter dig. ( Du gör samma drink till alla och döper om den varje kväll) Sen när det är dags att betala, då hör de inte vad du säger, du måste alltså komma närmre. Målet där är att du förhoppningsvis ska viska priset i örat på henne. Och när betalningen sker "råkar" hon nudda din hand, hon ler blinkar och går. Men vissa tjejer gör lite mer drastiska saker, bland pengarna lägger de en lapp, en lapp med skamliga förslag eller mobilnummer. Och hörni, självklart är det annorlunda med just dig! Han sa ju faktiskt att han skulle ringa!

Jag fick med mig en bunt av dessa lappar hem, riktigt roligt att se faktiskt. Tjejer är riktigt desperata. Här är några exempel:

" Avsugning på toaletten om 10?"

"Ung, vacker och villig. 073-###0091"

"Jag vill ha dig!"

"Ställer upp på allt du vill. Ring när du slutar 070-###8652"


Lägger upp foton ikväll. Fortsättning följer.


Kommentarer
Postat av: sandra

herreguuud! haha hur sjuk det än låter stämmer d ju! haha

2008-02-26 @ 15:02:26
Postat av: Maria

jag kan nog inte göra något tyvärr michelle, hinner inte med ps just nu har så mkt med skola, bloggbyte och sen andra grejer som är på g.
men kolla designadinblogg.blogg.se eller vad de heter, eller sök på google om adressen inte stämde. där får man massa tips.

Postat av: Anonym

herregud! :o

2008-02-26 @ 18:54:25
URL: http://www.vildematilde.blogspot.com
Postat av: Bartender

haha underbar förklaring..vi har de inte lätt alla gånger! ;)

2008-03-08 @ 04:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback