Botkyrkaspelen finaldag


Efter strålande spel i gruppmatcherna var det dags för semifinal mot Mariefred!

När vi mötte Mariefred i gruppspelet vann vi tämligen enkelt, men man vet aldrig när det gäller slutspel, då kan allting hända!
Matchen inleddes i full fart från vårt håll precis som senast. Tjejerna ångade på och Mariefred fick inte en chans att komma in i matchen. De få mål som vi släpper in i denna match är när vi slappnar av och inte håller händerna ovanför huvudet! Men en bra uppvärmning inför finalen! Slutresultat 21-6.

Tumba F97 gav Skogås en rejäl match i den andra semifinalen. Det var jämnt väldigt länge men Skogås var tyvärr numret för stora, Skogås-vinst 15-11.

Facit mot Skogås för vår del denna säsong har vart en förlust, en oavgjord match och en vinst här i Botkyrkaspelen, så vi visste att detta skulle kunna gå åt vilket håll som helst.
Tjejerna såg urtaggade ut på uppvärmningen och bra koncentration!
Skogås tog tag i matchen och ledde som mest med två bollar, men vi fortsatte med vårt spel och stressade inte upp oss utan malde på. Detta resulterade i att vi sakta kom ikapp och sedan förbi! 8-5 i halvlek. Som vi vet så är tre bollar ingenting när det gäller handboll så det fanns inget utrymme för att slappna av.
Tjejerna fortsatte med samma spel som i första halvlek, vilket gav utdelning. Skogås knaprade in lite men lyckades aldrig komma ikapp.
Slutresultat 13-11 till TUMBA!
Det var en oerhört välspelad match från båda lagen, mycket kul att se!
Känns skönt att inleda året med sådant strålande spel!
(Tumba flickorn 96 hemsida)

Full fart mot elit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback