Silvermedalj

Så var Stockholm cup avslutad!

Efter en efterlängtad sovmorgon samlades vi nere vid försäkringskassan vid halv ett.
Packade in tjejerna (idag med några extra tillskott) i bilarna och styrde iväg mot Järla sporthall!

I a-kvarten stod Lidingö SK 2 för motståndet. Ett lag som vi inte visste så mycket om innan matchen. De spelade väldigt mycket på att trycka sig igenom våra tjejer, men genom ett bra försvar och bra målvaktsspel så kom de inte närmare än att de fick in två mål. Slutresultat 6-2 till Tumba och semin stod näst på tur.

Eftersom Skuru IK 1 vann sin grupp gick de vidare direkt till semi-final. Dagen innnan hade vi spelat en jämn match med deras andra lag, Skuru IK 2, så vi antog att även denna matchen skulle bli jämn.
Matchen var väldigt jämn, Skuru IK 1 tog ledningen med 2-0 nästan direkt och det såg för en kort stund ut som om vi höll på att ge upp. Men nytändning i halvlek och en hejarklack som var enorm lyckades vi vända matchen och vinna med 6-3.

Efter matchen var det ett långt uppehåll fram till finalen så vi bestämde oss för att åka en sväng förbi Mcdonalds och käka innan vi fortsatte färden mot Nacka bollhall där finalen skulle spelas.

Väl på plats i Nacka bollhall fick vi reda på att alla lag utom ett från Tumba skulle spela final!

Finalen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Motståndet stod Handens SK för, ett lag som vi mött fler än en gång förut och det har alltid vart "må bäste lag vinna".
Idag var det inte vår dag helt enkelt. Matchen såg först väldigt jämn ut (1-1 i halvtid, "rena fotbollsresultatet" som speakern uttryckte det) men sen la Handens SK in en extra växel och kunde glida ifrån och vinna enkelt. Slutresultat 2-6.
Tyvärr lyckas vi inte framåt, om vi hade samma glöd i anfallet som vi har i försvaret så skulle det kunna trilla in en och en annan boll till. Men det är inte alltid lätt när fler än hälften av motståndarna är minst ett huvud längre än oss.

Kopierat från Laget.se/TUMBAf96

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback